0412 - 402 373

© 2022 Van Aalst Elektro. Alle rechten voorbehouden. Website door Go Digital Breda

Werken bij van Aalst Elektro

Iedere dag weer zetten wij ons volledig in om ervoor te zorgen dat we in de markt voorop blijven lopen. Daarvoor zijn wij constant op zoek naar enthousiaste nieuwe aanwinsten binnen ons team. Kun jij je vinden in een van onderstaande vacatures? Twijfel dan niet, en kom langs voor een bakje koffie!

Hulp-elektromonteur

Heb jij ervaring met installeren van elektrotechnische installaties in nieuwbouwwoningen. En vind jij het een uitdaging om elke dag aan de slag te gaan en om je werk voor onze klanten tot in de puntjes goed te regelen?

Elektromonteur renovatie- service en onderhoud

Heb jij ervaring met installeren, wijzigingen doorvoeren en verbeteringen aanbrengen aan elektrotechnische installaties? Dan ben je bij Van Aalst Elektro aan het goede adres.

Elektromonteur

Heb jij ervaring met installeren van elektrotechnische installaties in nieuwbouwwoningen. En vind jij het een uitdaging om elke dag zelfstandig aan de slag te gaan en om je werk voor onze klanten tot in de puntjes goed te regelen?

Elektromonteur service en onderhoud

Heb jij ervaring met installeren, wijzigingen doorvoeren en verbeteringen aanbrengen aan elektrotechnische installaties, en vind je het uitdagend om zelfstandig aan de slag te gaan? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!