0412 - 402 373

© 2022 Van Aalst Elektro. Alle rechten voorbehouden. Website door Go Digital Breda

Historie

Van Aalst is een bedrijf met een lange traditie. Een familiebedrijf waarvan de basis in 1962 werd gelegd door oprichter Jan van Aalst. Vanuit zijn woonhuis in Berghem ging hij met 'pijp en draad' op de fiets naar zijn klanten. Zijn vrouw bestierde de 'winkel' in wit-en bruingoed en had daarnaast de zorg voor het gezin en huishouden.

1962

Het eenmansbedrijfje groeide gestaag, de fiets werd verruild voor een auto, er werd personeel aangetrokken en het woonhuis aan de Brugemeester van Erpstraat werd stukje bij beetje verbouwd tot bedrijfspand. Na tal van uitbreidingen in de loop der jaren groeide het bedrijf in Berghem uiteindelijk toch uit zijn jasje

1980

In 2005 werd de oorspronkelijke locatie dan ook verruild voor een nieuw bedrijfspand op het industrieterrein van Oss. De groei van het bedrijf bracht ook een groei van het werkgebied met zich mee. Om klanten in de regio nog beter van dienst te kunnen zijn is in 2008 een tweede vestiging geopend in Breda, kort daarna volgde de opening van de vestiging in Tiel.

2005

Vragen of interesse?

Neem contact op