0412 - 402 373

© 2022 Van Aalst Elektro. Alle rechten voorbehouden. Website door Go Digital Breda


Duurzame oplossingen

De mogelijkheden om te verduurzamen zijn enorm. Voor u is het dan prettig te kunnen rekenen op een partner met een grote kennis en ervaring. Van Aalst Elektro voorziet u van een juist advies, bij uw situatie passende oplossingen, hoge kwaliteit, veilige - betrouwbare installaties en goede service.

Waar wij goed in zijn.

Van Aalst Elektro begeleidt u graag bij het realiseren van duurzame oplossingen. Ons uitgangspunt is het optimaliseren van uw energieverbruik en het realiseren van kostenbesparingen. Dit door het benutten van duurzame energiebronnen en installaties met goede rendementen.

Wat voorop staat bij al onze installaties zijn de kwaliteit, veiligheid, prijs, prestaties, rendement,
garantie en natuurlijk uw tevredenheid.

Zonnepanelen

Als u graag bespaart op uw energierekening én daarbij bijdraagt aan een beter milieu, kiest u voor zonnepanelen. U wekt uw eigen groene energie op met zonnepanelen. Hierdoor weet u zeker dat uw stroom altijd van een duurzame energiebron komt en draagt u bij aan een beter klimaat. Met zonnepanelen verbeterd u het energielabel van uw bedrijf of woning. U hebt namelijk minder stroom per jaar nodig van uw energiemaatschappij.

Steeds meer bedrijven kopen zonnepanelen. De één doet het voor het milieu, de ander om extra financieel rendement te maken. De fiscus stimuleert ondernemers om zonnepanelen te kopen. Hoe dit in elkaar steekt bespreken wij graag met u tijdens een vrijblijvend advies.

Energieopslag

Duurzame energiebronnen, zoals zonnepanelen, leveren niet continu energie. Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze bronnen, is opslag van energie belangrijk. Nieuwe opslagmethoden moeten op zeer grote schaal en met zo min mogelijk verliezen energie opslaan. Elektrische opslag in batterijen geeft de kleinste verliezen en is hiervoor het meest geschikt.
De energie die u zelf opwekt, gebruikt u voor een groot gedeelte niet zelf, dit levert u terug aan het elektriciteitsnet. Deze teruggeleverde stroom wordt verrekend met je stroomverbruik (salderen). Als de salderingsregeling vanaf 2023 wordt afgebouwd, kan dit inhouden dat je minder geld ontvangt voor de stroom die je teruglevert aan het net. In dat geval wordt het opslaan van je opgewekte energie nog aantrekkelijker.

Laadstations

Bij Van Aalst elektro zijn we fan van elektrisch rijden. Waarom? Heel simpel, dit biedt ons allemaal een groenere en duurzame toekomst. Daarnaast vinden we dat het opladen van uw auto niet alleen een noodzaak is, maar zien we het oplaadpunt als onderdeel van uw smart home of smart building. Het oplaadpunt houdt rekening met het stroomverbruik in huis of gebouw en werkt samen met eventuele andere duurzame oplossingen, zoals bijvoorbeeld zonnepanelen.

De laadoplossing die wij bij u installeren, biedt u comfort, gemak en de zekerheid van een volle accu. Steeds meer bedrijven kopen zonnepanelen. De één doet het voor het milieu, de ander om extra financieel rendement te maken. De fiscus stimuleert ondernemers om zonnepanelen te kopen. Hoe dit in elkaar steekt bespreken wij graag met u tijdens een vrijblijvend advies.

Oplaadpunten voor thuis

Bent u in het bezit van een elektrische auto en heeft u de ruimte om deze op uw eigen terrein te parkeren? Dan is het erg aantrekkelijk om te kiezen voor een elektrische oplaadpunt thuis. U heeft altijd een beschikbaar oplaadpunt en rijdt voortaan altijd met een volle accu weg. Bij de keuze voor een laadpaal voor thuis moet u rekening houden met verschillende factoren, zoals het type auto en de thuissituatie. Interesse in een laadpaal thuis? Laat uw gegevens achter en we helpen u graag verder!

Oplaadpunten voor bedrijven

Door de toename van het aantal elektrische auto’s op de weg, neemt ook de vraag naar oplaadpunten in rap tempo toe. Als eigenaar van een pand of bedrijf kunt u uw bezoekers van dienst zijn door op locatie oplaadpunten aan te bieden. U stimuleert een emissievrije toekomst en u kunt uw investering rendabel maken. Wij informeren u graag over de regelgeving en de mogelijkheid om te profiteren van subsidies. Interesse in een laadoplossing voor uw bedrijf? Laat uw gegevens achter en we helpen u graag verder!

Regelgeving

Heeft u een bedrijf of commercieel gebouw met 10 of meer parkeerplaatsen? Dan is het vanaf 2020 verplicht om op minimaal 10% ervan een oplaadpunt te hebben staan. Het betreft nu nog een regel voor nieuwe en grondig gerenoveerde gebouwen, maar deze gaat vanaf 2025 ook gelden voor bestaande panden.