0412 - 402 373

© 2022 Van Aalst Elektro. Alle rechten voorbehouden. Website door Go Digital Breda

Elektro

Veilig,
betrouwbaar
en duurzaam.

Een goed doordachte elektrotechnische infrastructuur is veilig, betrouwbaar en draagt bij aan energie- én kostenbesparing. Van Aalst Elektro ontwerpt, realiseert en onderhoud dan ook systemen en installaties vanuit drie pijlers: veiligheid, continuïteit en duurzaamheid. We stemmen de installaties af op uw wensen en adviseren u over de technische mogelijkheden en toekomstbestendigheid.

Allround
elektrotechnische
installateur

Van Aalst Elektro is een allround elektrotechnische installateur. Zo kunnen wij u voorzien in elektrotechnische installaties, (LED) verlichting, data-netwerkinstallaties,  inbraak- brand- en camera installaties, zonnepanelen en auto-oplaadstations. Doordat wij al deze disciplines tot in de puntjes beheersen heeft u slechts één installatiebedrijf nodig voor alle benodigdheden op het gebied van elektrotechniek.

Van Aalst Elektro is dé partner in elektrotechniek. Dankzij jarenlange ervaring weten wij u het beste te adviseren. We zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, innovaties en duurzaamheid waardoor u het nieuwste van het nieuwste ontvangt. Onze monteurs en engineers denken met u mee en komen met een oplossing die perfect bij u past. We regelen het, van ontwerp en realisatie tot gedegen onderhoud.