0412 - 402 373

© 2022 Van Aalst Elektro. Alle rechten voorbehouden. Website door Go Digital Breda

Service en onderhoud

Service- onderhoud & beheer voor continuïteit en optimale levensduur van uw elektrotechnische installaties.

Service

Van Aalst Elektro staat garant voor een optimale service. Wij realiseren ons dat u geheel op ons moeten kunnen vertrouwen. Wij weten hoe belangrijk de continuïteit en betrouwbaarheid van uw installaties zijn. Het snel en vakkundig reageren bij melding van een verstoring of calamiteit dient dan ook adequaat gedaan te worden.
Het wijzigen, aanpassen en uitbreiden van bestaande installaties is door onze flexibele service en onderhoudsafdeling snel te realiseren. 

Uw wensen staan hierbij natuurlijk centraal. Mede door de ligging van onze vestigingen, kunnen wij een goede dekking en responstijd garanderen.

Onderhoud

Van Aalst Elektro voert vakkundig onderhoud uit aan uw gebouwgebonden elektrotechnische installaties om u de functionaliteit en het comfort te bieden dat u wenst. We verzorgen alle werkzaamheden, zoals preventief, curatief, correctief en inspectief onderhoud.

U kunt hierbij rekenen op maatwerk. Risico’s en wettelijke bepalingen verschillen immers per installatieonderdeel. Daarnaast hebben opdrachtgevers elk zo hun eigen wensen, eisen en belangen. Met een maatwerkaanpak blijven installaties optimaal beschikbaar en in de gewenste conditie tegen acceptabele kosten. Binnen deze maatwerkoplossing valt natuurlijk onze 24/7 storings- en calamiteitendienst.

Beheer

Waar onze uitvoerende service- en onderhoudstechnici uw installaties van binnen en van buiten kennen, houden onze engineers zich bezig met het optimaliseren van uw installaties en onze dienstverlening.

Ze denken na over de verdere verbetering en optimalisering van uw installaties, ze brengen risico’s in kaart en adviseren over verduurzaming. Het zijn deze deskundigen die bevindingen analyseren en continu blijven kijken waar het voor u anders of beter kan.