Over Van Aalst

Van harte welkom op onze website. Hier maakt u kennis met de installateur die met u meedenkt in duurzame, efficiënte en technische oplossingen. Van Aalst Elektro staat dicht bij u, en neemt uw zorgen volledig uit handen.

Van Aalst Elektro heeft een heldere visie: installeren met het oog op de toekomst. Zodat u jaar in, jaar uit gegarandeerd bent van hoge kwaliteit en continuïteit met oplossingen die het milieu niet onnodig belasten.

Van Aalst Elektro, met vestigingen in Oss, Breda en Tiel is een full service en allround middelgroot elektrotechnisch installatiebedrijf; breed georiënteerd, innovatief en met een schat aan ervaring.

Met onze grote kennis en passie voor ons vak leveren we elke dag topprestaties, zowel in zakelijke als in de particuliere markt. Van Aalst Elektro laat zien dat innovatie en techniek uitstekend samengaan.

In ruim 50 jaar tijd heeft Van Aalst Elektro zich ontwikkeld van een eenvoudig eenmansbedrijf tot een allround professional in de complexe en boeiende wereld van de elektrotechniek.

Van Aalst Elektro blijft, ook onder de huidige economische omstandigheden in omvang groeien.
Deze groei wordt tot stand gebracht door optimaal presteren in de bestaande marktsegmenten en door het investeren in nieuwe innovatieve activiteiten en markten.

Met een team van zo’n honderd gespecialiseerde medewerkers levert Van Aalst Elektro diensten en producten aan aannemersbedrijven, projectontwikkelaars, bedrijven in het MKB, Adviesbureaus, Particulieren, (semi) overheid en zorginstellingen.

Het accent van de werkzaamheden ligt op de vakgebieden:
• Elektrotechnische installaties
• Data, telecom & WiFi installaties
• Beveiliging installaties
• Gebouwbeheersystemen / domotica
• Eco-energie
• Service & Onderhoud

Voor al deze disciplines geldt dat we dat we het hele traject voor onze rekening nemen: van advies tot en met uitvoering.