Wat kunt u verwachten van Van Aalst Elektro?

Voor ons is er maar één klant en dat is de tevreden klant. In elke fase van het project, dus van advies, ontwerp tot en met de after sales. Hieronder leest u onze kernwaarden. Zo ziet u waar u op mag rekenen als u met ons samenwerkt.

Kwaliteit
Van Aalst Elektro bereikt de hoogste kwaliteit door alleen met technisch hoogwaardige producten en materialen te gebruiken. Onze installaties zijn hierdoor bijzonder duurzaam en betrouwbaar.
Van inbraakbeveiliging tot cameratoezicht. En van licht- en krachtinstallaties tot ECO-energie systemen. Zowel voor bedrijven als particulieren.

Naast strenge eisen voor onze materialen, leggen wij ook de lat hoog voor ons personeel. Dankzij onze strikte selectiecriteria hebben wij alleen goed opgeleide en zeer ervaren mensen in dienst. Ons team van technici zorgt, onder leiding van een ervaren projectleider, voor een deskundige uitvoering van elk project. Hoe klein of hoe groot het project ook is. Onze mensen zijn betrokken en zeer gedreven om voor u de beste oplossing te bedenken en deze uit te voeren.

Optimale service
Wij staan garant voor optimale service want wij realiseren ons dat onze klanten en onze samenwerkingspartners geheel op ons moeten kunnen vertrouwen. Zowel tijdens een project als daarna. Daarom hebben wij onder andere een 24/7 storing en calamiteitendienst.

Van Aalst Elektro biedt u de mogelijkheid tot het afsluiten van uitgebreide en op maat gemaakte onderhouds en service overeenkomsten passend bij uw situatie. Binnen deze overeenkomst vallen natuurlijk onze 24/7 storings en calamiteitendienst welke onbeperkt voor u ter beschikking staan.

Flexibel en oplossingsgericht
Van een adviseur en partner in elektrotechnische installaties mag u hoge verwachtingen hebben. Zowel op het gebied van advisering als wel de uitvoering. Wij zijn flexibel en oplossingsgericht. Wij zijn er om voor u de beste oplossing te bedenken en te installeren.
Door de samenstelling van ons team, zijn wij altijd in staat de juiste persoon te laten optreden op de juiste plek in de grote diversiteit welke de elektrotechniek van vandaag kenmerkt. Elke adviseur en technicus heeft zijn eigen specialisaties. Logisch, want het ontwerp en de bouw van bijvoorbeeld een industriële installatie met een industriële bestemming vraagt om andere kwaliteiten en ervaring dan de aanleg van de installaties in een luxe wooncomplex.
Waar u Van Aalst Elektro ook voor inschakelt, u krijgt altijd een duidelijk klankbord voor al uw elektrotechnische zaken. Voor uw probleem of voor uw situatie bedenken wij altijd een passende oplossing. U staat er niet alleen voor; de mensen van Van Aalst Elektro denken mee.

Veiligheid voor alles
Veiligheid staat bij ons voorop. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om een veilig, gezond en milieubewust werkklimaat te scheppen voor alle werkzaamheden die onder onze verantwoordelijkheid vallen. Om deze reden maken wij een risico annex veiligheidsplan voor alle projecten waarbij dat nodig is.
Bovendien moeten de elektrotechnische installaties die wij installeren voldoen aan alle vereisten. Van Aalst Elektro heeft alle benodigde certificaten en diploma’s hiervoor.

Maar wij doen meer aan veiligheid. Zo is Van Aalst Elektro in het bezit van een gecertificeerd VCA* certificaat (Veiligheid Checklist Aannemers) en een kwaliteitssysteem waarin correcte en goed werkbare procedures zijn opgenomen. Bovendien zijn onze medewerkers, afhankelijk van hun functie, in het bezit van het VCA en VOL-VCA certificaat. Ook hebben zij de vereiste veiligheidspaspoorten. Natuurlijk mag u erop rekenen dat wij onze installaties altijd met een keurings- en een opleveringscertificaat opleveren.

Deze gedachten sluiten perfect aan bij de belangen die wij hechten aan een branchevereniging als Sterkin.