Gezocht Service Monteur E!

Gezocht Service Monteur E!

Als service monteur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig verrichten van service- en onderhoudswerkzaamheden aan diverse E-installaties in de breedste zin van het woord.
Voor ons hoofdkantoor te Oss, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde collega met ruime ervaring in de Utiliteitsbouw, Installatie techniek en bekend met de aspecten van Service & Onderhoud welke wij d.m.v. langdurige contracten met onze klanten in onze portefeuille hebben.
De servicemonteur is verantwoordelijk voor het zelfstandig repareren, onderhouden, uitbreiden, monteren en verlenen van service aan elektrotechnische en elektronische installaties. Voor nieuwe projecten is de servicemonteur de rechterhand van de Projectleider.
Naast de functie eisen van een MTS E diploma of gelijkwaardig , NEN 3140 of bereid zijn deze te halen en VCA verwachten wij klantvriendelijkheid en klantgericht werken, onderdeel te zijn van een hecht team, flexibiliteit en accuraat ingesteld.
Tevens de bereidheid hebben om storingsdienst te draaien buiten werktijd . Verder treed de servicemonteur op als Ambassadeur van van Aalst bij onze klanten en is hij/zij communicatief vaardig naar klant en ons bedrijf.
Bezit je deze competenties dan ben jij de aangewezen kandidaat voor ons.