Telematica & Beveiliging

Data – telecommunicatie
Communicatie is ook voor u een essentieel onderdeel van uw dagelijkse bestaan geworden. Zowel zakelijk als privé. Met een hoofdrol voor de telefoon en de computer. Belangrijkste voorwaarden: het moet goed functioneren en het moet altijd functioneren. Vandaar dat wij als aanbieder van telecommunicatie oplossingen hebben gekozen voor een samenwerking met vooraanstaande en innovatieve fabrikanten en leveranciers. Op die manier verzekeren we u dat we u altijd de beste en meest geavanceerde oplossingen bieden.
In onze dynamische samenleving is een snelle overdracht van informatie van groot belang voor u als particulier en voor de organisatie waarvoor u actief bent. Van Aalst Elektro beschikt over de kennis en kunde om datanetwerken en Wi-Fi installaties voor u te ontwerpen, installeren en certificeren. Geheel naar uw wens gebaseerd op koper- dan wel met glasvezelbekabeling.

Beveiliging
Van Aalst Elektro is de specialist op het gebied van innovatieve beveiligingsconcepten. Wij leveren en installeren niet alleen eersteklas beveiligingsproducten, wij leveren ook services, certificering en begeleiding. Wij vinden het belangrijk om samen met u na te denken over de optimale mix van producten en diensten waarmee een maximum aan veiligheid kan worden gegarandeerd. Of het nu gaat om inbraakdetectiesystemen, branddetectiesystemen, toegangscontrole, camera-observatiesystemen of een combinatie van beveiligingssystemen van Aalst Elektro is het aanspreekpunt voor uw veiligheid.