Service – beheer & Onderhoud

Service
Wij staan garant voor optimale service. Wij realiseren ons dat onze klanten en onze samenwerkingspartners geheel op ons moeten kunnen vertrouwen. Zowel tijdens een project als daarna. Daarom hebben wij onder andere een service, onderhoud en 24/7 storing en calamiteitendienst.
Van Aalst Elektro weet als geen ander hoe belangrijk de continuiteit en betrouwbaarheid van uw installaties zijn. Het snel en vakkundig reageren bij melding van een verstoring of calamiteit dient dan ook adequaat gedaan te worden. Voor verstoringen en calamiteiten in uw installaties zijn wij altijd bereikbaar, zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag.
Het wijzigen, aanpassen en uitbreiden van bestaande installaties is door onze flexibele service en onderhoudsafdeling snel te realiseren. Uw wensen staan hierbij natuurlijk centraal. Mede door de ligging van onze drie vestigingen, kunnen wij een goede dekking en responstijd garanderen.

Onderhoud
Het juiste onderhoud van uw installaties garandeert een optimale werking en continuiteit hiervan.
De kans op verstoringen zal hierdoor worden geminimaliseerd. Van Aalst Elektro biedt u de mogelijkheid tot het afsluiten van uitgebreide en op maat gemaakte onderhouds en service overeenkomsten passend bij uw situatie. Binnen deze overeenkomst vallen natuurlijk onze 24/7 storings en calamiteitendienst welke onbeperkt voor u ter beschikking staan.

Ons service en onderhoudsteam bestaat uit enthousiaste, ervaren medewerkers en staan graag voor u klaar!

Beheer van uw installaties
U wilt altijd op uw installaties kunnen rekenen. Maximale betrouwbaarheid en beschikbaarheid dus, tegen zo laag mogelijke kosten. Met prestatiecontracten biedt Van Aalst Elektro kosten- en continuïteitsgaranties voor de totale levensduur van al uw installaties.

Het succes van uw onderneming staat of valt met de continuïteit van uw installaties. Wij zorgen ervoor dat uw installaties 100% betrouwbaar en altijd beschikbaar zijn. We hebben specialisten in huis op vele gebieden – van elektro, data beveiliging installaties tot energie opwekking door PV panelen en windturbines. Zij voorkomen storingen zo veel mogelijk met preventief onderhoud. Treedt er tóch een storing op? Dan lossen ze deze snel op. Bij u op locatie of in onze eigen werkplaats.

Gebouwbeheerssysteem onderhoudt uw installaties tegen lage kosten
Aan gebouwen worden vandaag de dag hoge eisen gesteld. Bewoners of gebruikers ervan hechten steeds meer belang aan bijvoorbeeld het leefklimaat en de technische voorzieningen.  Gebouwbeheerssystemen combineren de nieuwste technieken voor comfort (denk aan klimaatbeheersing), communicatie (door informatie-uitwisseling) en veiligheid (bijvoorbeeld brandbeveiliging). En dat tegen zo laag mogelijke kosten.

De voordelen van onderhoud, beheer en service door Van Aalst Elektro

  • Gegarandeerde beschikbaarheid: Met een 24-uursservice en korte reactietijden garandeert Van Aalst Elektro de beschikbaarheid van uw woning en gebouwinstallaties.
  • Op maat gesneden oplossingen: We zoeken regelmatig contact met u, zodat we continu op de hoogte zijn van uw wensen en behoeften en onze oplossingen daarop kunnen toespitsen.
  • U voldoet aan alle wet- en regelgeving: Onze onderhouds- en beheerspecialisten zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving rond onderhoud.