Eco-energie, een verantwoorde investering nu en voor de toekomst

Schommelende energieprijzen, klimaatverandering, en een oplopend tekort aan fossiele brandstoffen: de keuze voor duurzame energie is steeds meer een vanzelfsprekendheid.

In de installatiebranche zijn de mogelijkheden enorm. Voor u is het dan prettig te kunnen rekenen op een partner die u van de juiste adviezen voorziet. Adviezen over technische mogelijkheden, subsidieregelingen en wet- en regelgeving.

Van Aalst Elektro begeleid u graag bij het realiseren van duurzame oplossingen. Ons uitgangspunt is het terugdringen van uw energieverbruik en het realiseren van kostenbesparingen. Want de optimalisatie van uw energieverbruik en het benutten van voordelige energiebronnen als zon en wind is in veel gevallen economisch een interessante optie.

Van Aalst Elektro levert een breed pakket aan duurzame en energiebesparende oplossingen zoals zonnepanelen, windenergie en LED-verlichting.

ECO-Energie
ECO-energie is cruciaal voor de toekomstige energievoorziening en voor het oplossen van diverse milieuproblemen. ECO-energie is wereldwijd sterk groeiend en dient, binnen maatschappelijk aanvaarde voorwaarden, gestimuleerd te worden.

Het in eigen beheer opwekken van elektriciteit door gebruik van zonne- en wind energie is de toekomst. Door het zelf opwekken van energie bent u minder afhankelijk van de elektriciteit afname bij uw energieleverancier, u wekt namelijk zelf uw eigen elektriciteit op.

Tegenwoordig is het zeer eenvoudig zelf uw energie op te wekken? Door het gebruik van bijvoorbeeld windmolens en zonnepanelen is het voor u mogelijk flink op uw energierekening besparen.

Windturbines
Een eenvoudige mogelijkheid om zelf energie te genereren, is gebruikmaken van de wind, dit is een bijzonder interessante optie.

Grote windparken en grote molens hebben bewezen rendabel te zijn maar dit laten we graag over aan bedrijven die hier in gespecialiseerd zijn. Voor de wat kleinere systemen met windturbines, waarvoor bedrijven en ook particulieren veel belangstelling tonen, bent u bij Van Aalst Elektro aan het juiste adres.

Door de alsmaar stijgende energieprijzen wint het decentraal opwekken van elektriciteit aan populariteit. Door dreigende tekorten aan fossiele brandstoffen voelen particulieren, bedrijven en overheden zich niet prettig bij de gedachte geheel afhankelijk te zijn van leveringen van energiebedrijven.

Zonnepanelen
Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Waarschijnlijk bekijkt u deze website vanaf uw computer, mobiele telefoon, tablet, laptop of een ander elektronisch apparaat. Wij hoeven u niet uit te leggen hoe belangrijk elektriciteit is.
De prijs die u voor elektriciteit betaalt is altijd afhankelijk van de productieprijs, een inkoopprijs die u niet kunt beïnvloeden. Wat u wel kunt doen is uw eigen elektriciteit opwekken.

Het opwekken van energie met zonnepanelen kent vele voordelen. Met behulp van slechts een aantal panelen kunt u (deels) in uw energiebehoefte voorzien. Daarnaast heeft het omzetten van zonlicht in elektriciteit door middel van zonnepanelen nog een aantal andere belangrijke voordelen:

  • Zonnepanelen zijn zeer milieuvriendelijk, zonnepanelen zetten zonlicht namelijk om in elektriciteit zonder het schadelijke CO2 uit te stoten.
  • Met zonnepanelen kunt u de door u opgewekte energie direct gebruiken, waardoor u bespaart op uw eindafrekening van uw energieleverancier.
  • Afhankelijk van het aantal panelen en uw verbruik is het voor u mogelijk jaarlijks tientallen tot honderden euro’s besparen.
  • Door gebruik van zonnepanelen bent u minder afhankelijk van de stijgende energietarieven van uw energieleverancier.

Van Aalst Elektro levert systemen voor zonnepanelen en windturbines op maat voor zowel zakelijke als particuliere gebruikers. Van Aalst Elektro gelooft in een wereld waarin de mensen meer regie hebben over hun eigen energie. Door het leveren, installeren en onderhouden van ECO-Energie systemen levert Van Aalst elektro een bijdrage om iedereen te voorzien van financiële- en milieubesparende producten.

Wil je je woonlasten omlaag brengen? Klik dan op onderstaande afbeelding om je voordeel te berekenen:

Sunned logo

LED verlichting
Lichtarchitectuur van het hoogste niveau. Met aandacht voor de emotie van licht, maar ook zaken als efficiency, energiezuinigheid en rendement.

Van Aalst elektro heeft een ruime ervaring in het toepassen van LED-verlichting is diverse omstandigheden. Dit betekent dat wij u perfect kunnen adviseren over het gebruik en de mogelijkheden van LED-verlichting. Wij adviseren u onder andere over de volgende onderwerpen:

De levensduur van een LED-verlichting: wij kijken niet alleen naar de levensduur van de LED te kijken maar naar de levensduur van het totale systeem.

Het lumenbehoud bij de opgegeven levensduur: de LED zal steeds minder licht gaan geven. Het is dan ook belangrijk om te weten hoeveel licht (lumen) de LED nog heeft aan het eind van de opgegeven levensduur.

De kleurweergave is ook een belangrijk onderdeel. Voor binnenverlichting in kantoren zijn er bijvoorbeeld richtlijnen, ofwel minimale eisen voor de kleurweergave. Toepassingen in diverse omstandigheden zoals binnen of buiten maken grote verschillen, ook hierin kunnen wij u kundig adviseren.

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden.

Van Aalst Elektro verzorgt het gehele traject: advies, installatie, subsidieaanvraag, informatie over financieringsmogelijkheden en eventuele bouwvergunningen. Zodoende heeft u slechts één aanspreekpunt voor uw ECO-energie toepassingen.

minderwatt®
Als officieel partner van minderwatt® levert Van Aalst Elektro reeds enige tijd energiebesparende lichtoplossingen. Op deze manier laten wij op gebied van verlichting klanten gemiddeld 40 tot 60 procent in energieverbruik verminderen. Dit weten we te realiseren door middel van een professionele en resultaatgerichte aanpak op het gebied van duurzame lichtoplossingen. Te denken valt aan energiebesparende lichtbronnen, nieuwe armaturen, LED of andere innovatieve energiebesparende lichtoplossingen zoals lichtschakelsystemen.